Чак дотам, че за да не изглеждат в пълна изолация

...
 Чак дотам, че за да не изглеждат в пълна изолация
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Дойде ли Магнитски - това е краят на ББ frognews.bg

 Чак до такава степен, че с цел да не наподобяват в цялостна изолираност през днешния ден за първи път от доста време ББ одобри покана да отиде на среща в Народното събрание с различен партиен водач, вместо общоприетоо да прати своите аватари.

Резюме на провалите
(1) Провал в основаването на държавно управление с първия мандат
(2) Провал в лобирането пред непознати посолства да бъдат включени в основаването на “евроатлантическо ” държавно управление във втория и третия мандат
(3) Провал да припишат ДжемКорп на Промяната, откакто стана ясно, че контактът с тях идва от президентството
(4) Провал да припишат повишаването на горивата с левче, поради услуга на Промяната с дерогацията на съветския петрол към Лукойл, откакто стана ясно, че това е направено и поради износа за Украйна.
(5) Провал в опита да опетнят Демократична България с Нексо като престъпна компания, откакто излиза наяве, че тя е такава единствено съгласно българската прокуратура
(6) Провал да снемат отговорността си за подаряването на панаира на почетния съветски консул благодарение на своите общински съветници и кметове във Варна и Пловдив - а Панаирът - съгласно Осман Октай - е не просто парцел, а място за среща на съветски и западни компании по схеми - евентуално свързани със заобикаляне на ембаргото върху Русия.
(7) Провал на PR за “помощта ” им за Украйна откакто Зеленски, Кулеба и натовски страни ясно обявиха пред западни издания, че помощта се дължи напълно на Промяната.
( Провал на цялата им евроатлантическа одеждa, откакто за всеки безпристрастен наблюдаващ е видно, че нито те подлагат на критика Радев за проруските му дейности, нито са подложени на критика от пропутинските медии и публицисти у нас за техния “евроатлантизъм ”. Защото се заплаща да се подлагат на критика достоверни, а не фалшив позиции.
(9) Провалът в ролята на евроатлантизма е предопределен, тъй като той е последната легитимация на ББ пред Запада и беше преднамерено целен през последната година като индулгенция за корупцията и търсене на избавление от Магнитски.
(10) А пристигна ли Магнитски - това е краят на ББ.

И начало на нормализацията в нашата политика.

 

Евгений Кънев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР